Over Laura

Eigenaresse Laura Mukrab-’t Hoen ondersteunt haar klanten al ruim 15 jaar met veel toewijding en plezier. Van artiestenmanagement tot evenementenorganisatie: iedere klus is een uitdaging voor deze organizer in hart en nieren. Laura neemt met plezier de organisatietaken – van A tot Z – uit handen, maar verliest de samenwerking nooit uit het oog: ‘We doen het samen’.

Laura over haar vak:
“Eén baan? Niets voor mij! I want it all. Daarom heb ik in het dagelijkse leven meerdere petten op. Ik ben als professional actief in de werelden van PR, communicatie, artiestenmanagement, evenementenorganisatie en muziek. De combinatie van al die leuke rollen geeft mij energie.” Lees meer over Laura’s carrière op haar LinkedIn-profiel.

Muziek
Laura bevindt zich dus in meerdere vakgebieden en dat maakt haar blij. PR, communicatie en organiseren hebben behoorlijk veel raakvlakken. Wat je waarschijnlijk niet verwachtte, is dat Laura zelf ook zangeres is. Als singer-songwriter zong ze in verschillende initiatieven en stond ze op betekenisvolle podia. Laura weet dus hoe het is om artiest te zijn. En ze weet dat de juiste ondersteuning en passende opdrachten essentieel zijn om te slagen als muzikant. Juist door die kennis voelt Laura haar muzikale klanten goed aan. Bijzonder: Laura staat sinds een aantal jaar zelf niet meer op het podium, omdat ze juist meer plezier haalt uit het ondersteunen van anderen. Haar focus is dus verschoven van ‘de spotlights’ naar backstage. And she loves it!

Persoonlijkheid
PR, communicatie, organiseren, zingen… Laura is een duizendpoot die niet voor één gat te vangen is. Klinkt ook wel logisch, als organiseren je beroep is. Wie is Laura nog meer? Daar kom je vast snel achter als je haar ontmoet. Wat zeker is: werken met Laura betekent samenwerken met een positieve, professionele en betrouwbare partner!

Hoger doel
Laura’s klantenkring bestaat uit de meest uiteenlopende organisaties. Ze zet zich het liefste in voor activiteiten die de wereld – direct of indirect – een stukje beter maken. Hulp nodig bij het organiseren? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en raak geïnspireerd!

Benieuwd naar wat anderen over Laura zeggen? Lees de referenties!