Referenties

Werken met Laura is een feest! Ze was evenementenmanager voor mijn eerste theaterconcert. Haar oog voor detail, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn uniek en heel prettig om mee te werken. Daarnaast heeft ze altijd een bemoedigend woord voor je klaarstaan en straalt ze een aanstekelijk enthousiasme en optimisme uit. Een topper!
Helena Maria, artiest

Laura is een geweldige organisator die veel tijd en zorg besteedt aan de wensen van de klant. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Samen met Laura organiseren betekent kwaliteit, passie, verbinding en resultaat!
Andrea van Maanen, coach

Ik werk met ontzettend veel plezier samen met Laura Mukrab. Ze snapt de kunstwereld (Wandeltheater Dolorosa telt 150 medewerkers) en tegelijkertijd de zakelijke kant. Ze is een bekwaam leider en goeie communicator. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat mensen waarmee ik werk goed kunnen luisteren en goed zijn in conflicten oplossen. Dat kan zij! En ook haar vriendelijke, duidelijke aanpak kwam erg goed over bij ons grote spelersteam.
Carla Veldhuis, artistiek leider Wandeltheater Dolorosa

Laura heeft jarenlang de boekingen en public relations verzorgd bij één van de bekendste koren van Nederland. Ze heeft dit al die jaren met passie en toewijding gedaan en ik ben onder de indruk van de professionaliteit waarmee Laura haar werk doet. Ze is een integere en hardwerkende partner die haar werk heel serieus neemt en met veel liefde doet!
Berber Bout-Sollie, artiest

Laura is een kei in organiseren, een enorm harde werker, doortastend en bovenal een heel fijn mens om mee te werken!
Jannemieke Streppel, communicatieadviseur

Ik vond het geweldig om samen te mogen werken met zo’n talentvol persoon. Laura is vriendelijk, maar ook doortastend. Prettig in de omgang en liefdevol in het leiden…
Yvette Diets, spelerscoördinator Wandeltheater Dolorosa

Lees meer recensies op onze Facebook-pagina.